Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

Organisatie XL Administratief Uitzendbureau

Tijdelijke of vaste krachten nodig voor administratieve klussen?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

XL Administratief Uitzendbureau

XL Administratief Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor administratieve werkzaamheden. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van data-entry medewerkers tot aan management assistenten. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Administratief Uitzendbureau is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor administratieve werkzaamheden.

Administratieve Pool 

Wij beheren een pool van circa 900 ervaren administratieve medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Administratief Uitzendbureau is actief in geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte van het aantal medewerkers voor de werkzaamheden vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over de werkwijze van XL Administratief Uitzendbureau.