Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Administratief Uitzendbureau

Tijdelijke of vaste krachten nodig voor administratieve klussen?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Diensten XL Administratief Uitzendbureau

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

Uitzenden
Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot 25). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op uw afdeling. Lees meer over het inlenen van uitzendkrachten. 

Werving en selectie
Werving en selectie van vast of tijdelijk administratief personeel verschillende organisatie. Lees hier meer over werving en selectie door XL Uitzendbureau.

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte?

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel voor uw administratieve klussen. Klik dan hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.